Hello Readers!

Sree Bhavishya AmisagaddaThe Team of taxguru.in had a word with the All India Rank 3 holder of IPCE May 16, Sree Bhavishya Amisagadda

Let’s See what message she has to convey to the upcoming IPCC students…

Miss Sree Bhavishya Amisagadda,

First of all Many Congratulations to you from Taxguru.in!!!

It will be a pleasure for us if we can know your good thoughts.

Let us begin…!

Q1. What was your reaction when you got to know that you are the 3rd rank holder?

Ans. Thank You so much. It was very overwhelming. I hadn’t expected a rank in the first place. I thought passing itself was a great achievement. When I got a call from ICAI saying that I got AIR 3 I was jumping up and down and just couldn’t believe it.

Q2. How was your parents’ reaction on hearing this news?

Ans. They were extremely happy and proud of me. I could see it through their eyes. Seeing them so happy made me all the more proud of my achievement.

Q3. How big is this achievement for your career? Now that you have secured the 3rd rank, the pressure might be high for your CA Final preparations too?

Ans. Like I gave a 100% effort in IPCC without thinking much about the results, I am going to do the same for CA Final. So there is actually no pressure of that.

Q4. Would you like to thank anyone who have guided/helped you in this achievement?

Ans. I would like to thank all my professors from my coaching classes and even my college teachers for their guidance and support. I would like to thank my friends also for the patience they showed while solving my doubts.

Q5. Can you share your strategy/time-table with us? Any secret to your success?

Ans. I made it a point to study regularly even when classes were going on. My strategy was to complete at least 2 revisions of all subjects before the final IPCC examination. In the last 2 months I put in almost 10 hrs everyday.

Q6. What are your plans for articleship now?

Ans. I intend to do articleship in the Big 4s. I am interested in the statutory audit department.

Q7. Apart from studies, what are your other hobbies?

Ans. I love dancing and painting.I have participated in many inter-school dance competitions. I have also completed 2 canvas paintings.

Q8. Why did you decide to pursue CA as your career?

Ans. I knew from the very beginning that I didn’t want to become an engineer. And CA is a very challenging course so I decided to pursue it.

Q9. Any special message that you would like to share with the juniors or CA aspirants?

Ans. My message for the aspiring CAs would be to just concentrate on studying and not worrying much about the results. It is very important to be composed and not take too much pressure or tension.

Hope your thoughts inspire our readers to come out with flying colors..

Thank you & All the Best for all your future endeavors!

Posted Under

Category : CA CS ICWA (3093)
Type : Articles (10788)
Tags : Interview (3) IPC Examination (72) ipcc (55)